Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Доц. Калоян Давидов: "Броят на оздравелите от рак на простатата се увеличава"*

10 юни 2019

"Броят на оздравелите от рак на простатата се увеличава", каза доц. Калоян Давидов, началник на отделението по Урология в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда в предаването Пулс по Канал 3.

"Заболяването се лекува успешно, когато е локализирано в простатата и не се е разпространило в организма. За съжаление, то няма ранна симптоматика, така че съветвам всичките си пациенти: Не чакайте да получите оплаквания!", допълва доц. Давидов.
Вижте още какви са препоръките за ранна профилактика и проследяване на рака на простатата и какви са ползите от нововъведената в Онкологичния център на групата Аджибадем Сити Клиник ПЕТ-скенер диагностика с галий - изключително детайлна прецизност при локализирането, лечението и проследяването на тумора. От интервюто ще научите още за предимствата на хирургичното лечение с робота Да Винчи и завършването на целия лечебен цикъл за пациента.

*Източник: Пулс, Канал 3

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".