Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Доц. Калоян Давидов: "Броят на оздравелите от рак на простатата се увеличава"*

10 юни 2019

"Броят на оздравелите от рак на простатата се увеличава", каза доц. Калоян Давидов, началник на отделението по Урология в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда в предаването Пулс по Канал 3.

"Заболяването се лекува успешно, когато е локализирано в простатата и не се е разпространило в организма. За съжаление, то няма ранна симптоматика, така че съветвам всичките си пациенти: Не чакайте да получите оплаквания!", допълва доц. Давидов.
Вижте още какви са препоръките за ранна профилактика и проследяване на рака на простатата и какви са ползите от нововъведената в Онкологичния център на групата Аджибадем Сити Клиник ПЕТ-скенер диагностика с галий - изключително детайлна прецизност при локализирането, лечението и проследяването на тумора. От интервюто ще научите още за предимствата на хирургичното лечение с робота Да Винчи и завършването на целия лечебен цикъл за пациента.

*Източник: Пулс, Канал 3

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.