Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатни прегледи за безсъние и нарушения на съня ще проведат в Асеновград специалистите от Клиниката по Неврология

23 юли 2019

Пациенти със симптоми на нарушения на съня от Асеновград и региона ще могат да се запишат за безплатна консултация с водещи специалисти от Клиниката по Неврология и медицина на съня

Проф. д-р Иван Стайков, началник на Клиниката по неврология в болница Токуда и екипът му - д-р Николай Михнев, д-р Нейко Нейков, д-р Анелия Симеонова ще проведат безвъзмездни прегледи на 3 август между 10 и 14 часа в медицински център Света Екатерина в Асеновград

Необходимо е предварително записване на час  - от понеделник до петък между 14 и 16 часа на тел.: 0895 660 430 (д-р Катерина Михайлова).

Повечето нарушения на съня са лечими от съвременната медицина. Профилактиката и ранната диагностика са препоръчителни за избягване на негативните последствия от тях. 

Висококвалифицираните лекари от Клиниката по Неврология и медицина на съня в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда са специализирали в редица европейски страни и са едни от малкото специалисти в страната в областта на този вид нарушения.

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".