Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Пиша това писмо, за да изкажа дълбока благодарност към екипа на проф. д-р Кирил Драганов, включвайки в това благодарствено писмо д-р Петреска, д-р Даскалова, както и анестезиолог д-р Биляна Каменова"

16 август 2019

Оперативна дата: 31 JUL 2019

Пациент: Peter V S

Скъпа Болница Токуда/Аджибадем,

Пиша това писмо, за да изкажа дълбока благодарност към екипа на проф. д-р Кирил Драганов, включвайки в това благодарствено писмо д-р Петреска, д-р Даскалова, както и анестезиолог д-р Биляна Каменова. Преди няколко дни този докторски екип ме оперира и тяната точност, колегиалност и загриженост бяха несравними.

Цялата линия от приемането в болницата до операцията до изписването, бяха много добре организирани и без неясни моменти.

Искам да изкажа благодарност и на екипа на отделението по хирургия, разположен на 4-ти етаж, воден под егидата на старша сестра Таня Икономова – прекрасно отношение и точност!

Благодаря ви за вниманието!

PS

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.