Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Искам да изразя своята голяма и сърдечна благодарност на отличния професионалист и Човек с главно „Ч“ - д-р Петко Карагьозов"

05 септември 2019

До Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда - София

Уважаемо ръководство!

Пише ви бивша счетоводителка и настояща пенсионерка от гр. Севлиево. Постъпих в болница „Токуда“ за контролен преглед на 27 август 2019 г., но вече шеста година посещавам отделението по интервенционална гастроентерология с началник д-р Петко Карагьозов. И тъй като вече имам богати впечатления, искам да изразя своята голяма и сърдечна благодарност на отличния професионалист и Човек с главно „Ч“ - д-р Петко Карагьозов.

Уважаеми д-р Карагьозов, благодарение на вашите точни диагнози, адекватно лечение, на добрите съвети, които ми давате, още дишам и живея – и то нормално. Във вашето отделение винаги се чувствам спокойна, защото знам, че съм в добри и сигурни ръце. И всеки път си тръгвам обнадеждена, че на следващия ден ще срещна отново изгрева на слънцето. Възхищавам се на търпението, с което изслушвате пациентите си, питам се от къде извира усмивката, с която ги окуражавате, как намирате сили за поредния работен ден, след като предишните, вече години наред, са били пълни с болките и страданието на хората?! Дълбок поклон, докторе! Желая ви още много успехи в гастроентерологията! Желая ви пациентите, които идват при вас от цялата страна, да усетят и разберат това, което разбрах и аз – че вие сте лекар и по призвание, че с вас шансът им да се излекуват е по-голям.

България има нужда от висококвалифицирани, дисциплинирани и отговорни лекари като вас. Напред и нагоре към нови висоти! Моите искрени благодарности и адмирации и към родителите ви за това, което сте днес! В личен план пожелавам сбъдване на съкровените ви мечти и само щастливи моменти в семейството. И най-важното – здраве, здраве, здраве, до дълбоки старини!

С уважение и признателност - Диана Иванова

гр. Севлиево

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".