Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатни прегледи и консултации на пациенти с коксартроза, гонартроза, деформации на ходилото

07 октомври 2019

Клиниката по ортопедия и травматология ще проведе безплатни прегледи и консултации на пациенти с дегенеративни заболявания на долен крайник - коксартроза, гонартроза, деформации на ходилото

В клиниката по Ортопедия и травматология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда се извършват операции за смяна на стави по най-съвременните световни стандарти.

Хирурзите са изключително опитни в ендопротезирането стави. Възстановяването на пациентите, на които е сменена става е бързо, защото операциите са миниинвазивни и щадящи. Клиниката работи с последно поколение импланти.

 Вижте повече за най-честите операции за смяна на тазобедрена става тук > и колянна тук >

Клиниката по Ортопедия и травматология обявява безплатни консултации за дегенеративни заболявания на долен крайник - коксартроза, гонартроза, деформации на ходилото в периода 14-18 октомври.

Запишете своя час на тел. *5544 и 02/ 403 4000, както и на Информация в болница Токуда.

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.