Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Светилото в лицево-челюстната и пластичната хирургия д-р Дарина Кръстинова ще проведе своята редовна есенна визита в Болница Токуда от 4 до 7 ноември 2019 г.

27 септември 2019

Един от най-добрите пластични хирурзи в света д-р Дарина Кръстинова ще извършва консултации в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда на 4 и 7 ноември 2019 г. и ще провежда планирани операции на 5 и 6 ноември. Допълнителна информация и записване могат да бъдат направени на тел.: 0033139431709, като обажданията ще бъдат приемани в сряда.

Д-р Кръстинова е дългогодишен гост-хирург и водещ консултант на Болница Токуда. Тя оперира в престижната парижка клиника “Фош”, частната клиника “Шато дьо ла Ме”, в хирургичния център “Вал д’Ор” във Франция, като няколко пъти в годината извършва планирани визити в Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда, които включват консултации и операции.

Д-р Кръстинова е завършила медицина в София. През 1972 г. заминава за Франция, където придобива 4 специалности: „Обща хирургия”, „Лицево-челюстна хирургия”, „Пластична, възстановителна и естетична хирургия” и „Стоматология”. Дъщеря е на един от създателите на Военна болница хирургът ген. Генчо Кръстинов. Почетен член е на Кралското медицинско дружество в Лондон и носител на много международни отличия, както и на високия държавен орден „Мадарски конник”. Международно призната е за един от най-добрите пластични хирурзи в света.

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.