Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Гласувай: Какво искаш да знаеш за роботизираната хирургия в гинекологията?

15 октомври 2019

Аз съм д-р Лъчезар Танчев, акушер-гинеколог, специалист по роботизирана и лапароскопска хирургия в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.

Преминал съм сертификационни обучения за роботизирана хирургия Да Винчи в Страсбург, Франция и Истанбул, Турция, както за асистент до пациента, така и за конзолен хирург. Оперирал съм и съм асистирал в над 1000 гинекологични роботизирани интервенции.

Гласувайте за кои теми, свързани с роботизирана хирургия Да Винчи искате да научите и в серия от видеа ще споделя с вас информация по 5-те теми, събрали най-висок вот.

Дайте своя глас тук>

Научете повече за Да Винчи в гинекологията тук >

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.