Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Представяне на книгата с кауза "Дневник на моята бременност"

15 октомври 2019

Издаването на книгата е финансирано от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда и средствата от продажбата ѝ ще бъдат дарени за инвитропроцедури на двойки, които мечтаят да станат родители

"Книгата "Дневник на моята бременност" допринася жените да изживеят пълноценно и да запазят спомена за най-емоционалния момент от живота - бременността", споделя Ивелина Рускова, която стои зад идеята. "Изданието е замислено, подкрепено и реализирано с полезна и практична информация за всяка жена, която чувства, че е готова за тази стъпка или вече е бременна", допълва основателката на фондация "Мечта за дете"

Д-р Зорка Угринова, специалист по обща медицина и хомеопатия и Елена Терзиева, нутриционист, експерт по правилно хранене, са съавтори на изданието и го допълват с полезни съвети.

С помощта на дневника, бременната може да запази спомена за всяка емоция, чувство, промяна, която преживява по време на най-хубавия период в живота на една жена - този, в който очаква да стане майка. 

В изданието ще откриете още полезна информация какво се случва по време на бременността - седмица по седмица, както и ценни съвети от специалисти за храненето и здравето на майката и детето.

Цената на книгата е 18 лв. и средствата ще бъдат дарени за инвитропроцедури на двойки, които мечтаят да станат родители. 

Представянето ще се състои на 16 октомври от 19 часа в клуб Книгата / The Book в София.

Научете повече за представянето на книгата от събитието във Facebook>

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.