Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Представяне на книгата с кауза "Дневник на моята бременност"

15 октомври 2019

Издаването на книгата е финансирано от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда и средствата от продажбата ѝ ще бъдат дарени за инвитропроцедури на двойки, които мечтаят да станат родители

"Книгата "Дневник на моята бременност" допринася жените да изживеят пълноценно и да запазят спомена за най-емоционалния момент от живота - бременността", споделя Ивелина Рускова, която стои зад идеята. "Изданието е замислено, подкрепено и реализирано с полезна и практична информация за всяка жена, която чувства, че е готова за тази стъпка или вече е бременна", допълва основателката на фондация "Мечта за дете"

Д-р Зорка Угринова, специалист по обща медицина и хомеопатия и Елена Терзиева, нутриционист, експерт по правилно хранене, са съавтори на изданието и го допълват с полезни съвети.

С помощта на дневника, бременната може да запази спомена за всяка емоция, чувство, промяна, която преживява по време на най-хубавия период в живота на една жена - този, в който очаква да стане майка. 

В изданието ще откриете още полезна информация какво се случва по време на бременността - седмица по седмица, както и ценни съвети от специалисти за храненето и здравето на майката и детето.

Цената на книгата е 18 лв. и средствата ще бъдат дарени за инвитропроцедури на двойки, които мечтаят да станат родители. 

Представянето ще се състои на 16 октомври от 19 часа в клуб Книгата / The Book в София.

Научете повече за представянето на книгата от събитието във Facebook>

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".