Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Весели герои се появиха по стените на новия кабинет по детска дерматология

22 октомври 2019

Новообособеният кабинет по детска дерматология бе изрисуван с шарени картини, по инициатива на доц. д-р Здравка Демерджиева, началник на Клиниката по дерматология и венерология

“Така най-малките пациенти ще се чувстват по-комфортно и прегледите ще минават по-приятно и спокойно за тях”, отбеляза доц. Демерджиева.

Специалистите на Клиниката по дерматология и венерология имат дългогодишен опит в лечението на кожните проблеми при децата и юношите. Основните терапевтични направления са диагностика и лечение на контактен дерматит, на акне, на уртикария, на псориазис, на вирусни и бактериални инфекции на кожата, на бенки и други пигментни образувания на кожата, профилактика на полово-предавани инфекции при юношите.

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".