Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Весели герои се появиха по стените на новия кабинет по детска дерматология

22 октомври 2019

Новообособеният кабинет по детска дерматология бе изрисуван с шарени картини, по инициатива на доц. д-р Здравка Демерджиева, началник на Клиниката по дерматология и венерология

“Така най-малките пациенти ще се чувстват по-комфортно и прегледите ще минават по-приятно и спокойно за тях”, отбеляза доц. Демерджиева.

Специалистите на Клиниката по дерматология и венерология имат дългогодишен опит в лечението на кожните проблеми при децата и юношите. Основните терапевтични направления са диагностика и лечение на контактен дерматит, на акне, на уртикария, на псориазис, на вирусни и бактериални инфекции на кожата, на бенки и други пигментни образувания на кожата, профилактика на полово-предавани инфекции при юношите.

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.