Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Уважаеми д-р Петелов, благодаря Ви за професионализма, Човешкото отношение към детето ни и към нас, за спокойствието и доверието което излъчвате, за съветите които ни дадохте"

30 октомври 2019

Благодарствено писмо

До Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда – София

 

Уважаемо ръководство,

Уважаеми Проф. д-р Николай Младенов,

Пише Ви майка на дете, което се лекува във вашата Болница. Накратко за нашата история – детето има венозна малформация-хемангиом, която реално няма приложимо лечение на този етап. Детето е родено януари 2018 г., и от тогава до момента се е сблъскало с толкова много лекари, колкото някой друг през целият си живот не е, т.е изпитва ужас към лекари и трудно се контролира и успокоява.

Обръщам се и към проф. Младенов, защото Човекът към когото искаме да изкажем хиляди Благодарности е от неговият екип- д-р Благовест Петелов. Изказваме благодарността си към един млад Човек, който е решил да остане в България , за да помага и да се грижи за хората, не просто за да му мине работният ден, а нещо много повече - той влага сърце и душа в работата си.,върши всичко абсолютно професионално, проучва всичко до най -малката подробност за пациента си .

Уважаеми д-р Петелов, благодаря Ви за професионализма, Човешкото отношение към детето ни и към нас, за спокойствието и доверието което излъчвате, за съветите които ни дадохте, и не на последно място- загрижеността извън работно време-това е рядко срещано явление. Анестезиологията е една от най-важните и трудни специалности, желая Ви много бъдещи успехи в професионален и личен план!

 

С уважение и признателност

Здравка Вътева

Гр. Пазарджик

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.