Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатни прегледи за алергии на 25 и 26 ноември в Клиниката по Дерматология по повод XI национална кампания за диагностика и профилактика на кожни алергични заболявания

15 ноември 2019

Резултат с изображение за allergy skin testЕкипът на Клиниката по Дерматология и венерология традиционно се включва с безплатни прегледи и кожно-алергологични тестове в националната кампанията

На 25 и 26 ноември дерматолозите на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще преглеждат и консултират безплатно пациенти за кожни и алергични заболявания и при необходимост отново безплатно ще им бъдат направени кожно-алергични тестове.

Можете да запишете своя час на Информация в Болница Токуда, на регистратурата в Клиниката, както и на тел. *5544 и 02/ 403 4000

Кампанията се организира от Секцията по дерматоалергология към Българското дерматологично дружество (БДД) и е в рамките на Health skin @t work кампанията на Европейската инициатива за превенция на професионалните кожни заболявания - EPOS - European Initiative for the Prevention of Occupational Skin Diseases), в която участват 29 европейски страни.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.