Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Доц. Здравка Демерджиева получи престижно признание за лекцията си пред Европейската Офталмологична общност

29 ноември 2019

Конгресът по офталмология на Европейската общност се проведе на 18 и 19 ноември и събра във Валенсия водещи офталмолози, хирурзи, дерматолози и други специалисти от различни медицински дисциплини от Европа и САЩ

На научната среща доц. д-р Здравка Демерджиева, началник на Клиниката по Дерматология и венерология на Болница Токуда, изнесе лекция на тема “Офтамологични промени при пациенти с псориазис”. За “феноменалната си и достойна презентация” доц. Демерджиева получи награда от Европейското дружество по офталмология.

Конгресът по офталмология на Европейската общност се провежда веднъж годишно и тази година се съсредоточи върху най-новите и обещаващи методи за лечение на офталмологични заболявания, глаукома, диагностика и напредък в лечението на очите.

Научното събитие ежегодно събира топ лекари и изследователи по офталмология и други специалности, укрепвайки мултидисциплинарните и международни връзки между специалисти от цяла Европа и САЩ.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.