Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Очарована съм като цяло от организацията на работа в отделението (по Гинекология), приветливия персонал, начина по който си вършат работата, доброто им отношение към пациентите"

10 декември 2019

До Ръководството на Аджибадем Сити Клиник болница Токуда
гр. София

Благодарствено писмо

Уважаемо ръководство,

През 2019 г. за мое съжаление ми се наложи два пъти да ползвам вашите услуги: отделение Гастроентерология с н-к отделение д-р Петко Карагьозов и ви изпратих своите благодарности. Преди една седмица бях в отделение гинекология. Още при влизане ме посрещна една млада, лъчезарна, усмихната и надеждна дежурната лекарка д-р Мария Такова, която така ме прие и изпрати, че нямах никакво съмнение, че съм попаднала на точното място и в добри ръце. Очарована съм като цяло от организацията на работа в отделението, приветливия персонал, начина по който си вършат работата, доброто им отношение към пациентите. А от срещата с лекуващия ми лекар д-р Лъчезар Танчев останах възхитена: първо от голямото му човешко сърце, усмивката, която е винаги на лицето му, лъчезарен като името си.Нямах съмнение, че всичко което ще ми бъде направено, ще бъде наред. Едно голямо БЛАГОДАРЯ д-р Танчев. Вече се чувствам добре и по-спокойна. Радвам се за себе си, че страхът ми отстъпи място на доверието, благодарение на Вас. Продължавайте със същата енергия и висок професионализъм да се грижите за нуждаещите се. Пожелавам Ви още много високи успехи в медицината, много оздравяли и благодарни пациенти. Да бъдеш лекар е призвание и дар от бога за хора с големи сърца като Вашето. По време на краткия си престой съм доволна от целия персонал на отделението. Благодарна съм на съдбата, че ползвах вашите услуги и без колебание ги препоръчвам на мои приятели и познати, които имат здравословни проблеми. И накрая с настъпването на коледните и новогодишните празници, пожелавам на целия екип една по-успешна, по-щастлива, по-богата година с добре заплатен и оценен труд!

Още веднъж сърдечно ви благодаря уважаеми медицински специалисти!

 

04.12.2019г.

гр. Севлиево

С уважение и признателност:

ДИЯНА ИВАНОВА икономист- пенсионер

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.