Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Подкрепете доц. Лъчезар Лозанов в кампанията на CredoWeb “Лекарят, който Ви вдъхновява“

28 декември 2019

Гласувайте за доц. Лъчезар Лозанов, началник на Отделението по Ендокринология в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда в кампанията на credoweb.bg "Лекарят, който Ви вдъхновява"

Дайте своя вот за доц. Лозанов ТУК >

За да гласувате, трябва да сте регистриран/а в CredoWeb като лекар, специализант, медицински специалист, медицинска сестра, фармацевт, студент или здравен експерт.

Гласуването става чрез бутона + ПОСЛЕДВАЙ на CredoWeb профила на доц. Лозанов.

Гласуването в месеца на Педиатрията продължава до 31 януари 2020 г.

*Ако вече следвате профила на номинирания колега, трябва да натиснете бутона два пъти, за да спрете следването и да го последвате отново. Само така системата ще отчете Вашия глас.


Доц. Лъчезар Лозанов е началник на отделение по Ендокринология към Клиника по Вътрешни болести в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Доц. Лозанов вдъхновява своите колеги с позитивното си отношение към лекарската професия, с комуникативността и професионализма, които проявява в ежедневната работа със своите колеги, вкл. на интердисциплинарно ниво.  Той се занимава активно с научно-изследователска дейност и развива нивото на отделението, което ръководи, с приложение и усъвършенстване на модерни методи в диагностиката и лечението на ендокринните заболявания особено в направленията диабет, заболявания на щитовидната жлеза, метаболитни нарушения и затлъстяване. Той стимулира научния и клиничен потенциал на отделението и добрата организация в него, което рефлектира в отлични пациентски отзиви и удовлетвореност. Доц. Лозанов работи в Болница Токуда от нейното откриване. Член е на Българското дружество по ендокринология, Асоциацията по ендокринни хипертонии и Европейското дружество по изучаване на захарния диабет (EASD). 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.