Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Екипите на АГ-отделение и Неонатология отбелязаха Бабинден с тържетсвен водосвет и пожелания за здраве

21 януари 2020

На Бабинден празнуват всички акушери, гинеколози, неонатолози и сестри - хората, свързани с най-щастливия миг - повявата на човешкия живот

Нека целият екип на Болница Токуда в отделенията по Акушерство и високо рискова бременност и Неонатология да бъдат все така посветени на благородната професия! Продължавайте все така с професионализъм, човечност и грижа да помагате на новия живот да се появи на този свят! Подкрепата, вниманието и цялостните грижи към бебета и техните майки ви превръщат всеки ден в посланици на живота и дарители на семейно щастие! Бъдете здрави и ценени! Получавайте толкова доброта и щастие, колкото давате всеки ден от професионалния и човешкия си път!

Днес на празника, за втора поредна година отец Радко от храм "Св. Пантелеймон" в Бояна изпълни ритуал за здраве на бебетата и на медицинските специалисти и освети АГ-отделение и Неонатология.

Както традицията на Бабинден повелява, млада родилка изми ръцете на акушерката Марияна Ковачева.

Д-р Венелина Милева, изп. директор на Болница Токуда, д-р Сузана Нашар, началник на Родилен сектор и д-р Радка Масларска, ръководител на Неонатология, поздравиха акушери, гинеколози, неонатолози и сестри и им пожелаха здраве и все така екипна работа, в името на новия живот.

Вижте моменти от празника в галерията

 

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.