Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Отворените врати в отделенията по АГ и Неонатология се отменят поради грипната епидемия

26 януари 2020

Насрочените за 27-ти януари Отворени врати в отделенията по Акушерство и гинекология и Неонатология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда се отменят, заради обявената грипна епидемия в София. Следващата дата за провеждане на Отворените врати ще бъде обявена в уебсайта и facebook страницата на болницата.

Столична регионална здравна инспекция обяви грипна епидемия в област София-град, считано от 27-ми януари. В тази връзка се въвеждат ограничителните мерки, които обващат спиране на женските и детските консултации, профилактичните прегледи и имунизации, плановата оперативна дейност и свижданията в болницата. Препоръчва се ограничение на посещенията на масови прояви. Предвид тези обстоятелства Училищата за бъдещи родители и Отворените врати в отделенията по АГ и Неонатология, се отменят за периода, в който трае обявената епидемия.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.