Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Отделението по Медицинска онкология на Болница Токуда отбелязва Световния ден за борба с рака с безплатни консултации за онкоболни

30 януари 2020

В подкрепа на кампанията за борба с рака на Международния съюз за контрол на рака (UICC) и CancerCare.bg "Аз съм и аз ще бъда" Болница Токуда дарява 20 безплатни консултации за онкоболни в отделението по Медицинска онкология

На 4 февруари отбелязваме Световния ден за борба с рака - болест, която ежегодно в световен мащаб засяга живота на милиони хора и техните близки. Чрез повишаване на осведомеността и насърчаване на профилактиката и здравословния начин на живот, можем заедно да променим статистиката и да предотвратим много смъртни случаи от рак. 

В подкрепа на кампанията за борба с рака на Международния съюз за контрол на рака (UICC) и на организацията CancerCare.bg "Аз съм и аз ще бъда" Болница Токуда дарява 20 безплатни консултации за онкоболни в отделението по Медицинска онкология

Желаещите да получат второ мнение или консултация от специалистите, могат да запишат час от 4.02.2020 г. вкл. на тел. *5544 и 02/ 403 4000, както и на Информация в Болницата.

Пациентите трябва да бъдат с доказана хистологично диагноза и да предоставят цялата медицинска документация за изследвания и предишни лечения. 

Отделението по Медицинска онкология предоставя не само разширен достъп до специалистите си, а и експедитивно разглеждане на случаите пред Онкологична медицинска комисия.

Консултациите ще се извършват в следните дни пред февруари - 11, 18, 25 и през март - 10 и 17.

Аз Съм и Аз Ще!

Всеки от нас може да се включи в инициативата за осведоменост и подкрепа на CancerCare.bg, като запише своето послание "Аз съм и аз ще" в кратко селфи видео и го изпрати в лично съобщение на страницата във Фейсбук на CancerCare>

Кой си ти и какво ще направиш за борбата с рака и подкрепа на онкоболните? Ще спреш цигарите? Ще спортуваш повече? Ще ходиш на профилактични прегледи или ще заведеш близките си на такива? Или може би ще възпиташ децата си в принципи на здравословен начин на живот? 

Организаторите ще публикуват всички видеа на 4-ти февруари, както и през цялата следваща седмица. 

Научи как да подкрепиш каузата тук >

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.