Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми с д-р Сашо Райков на 5 и 6 март

07 февруари 2020

В навечерието на Дискусията за репродуктивно здраве, която ще се проведе в Болница Токуда на 7 март, д-р Сашо Райков ще преглежда безвъзмездно двойки, които мечтаят за дете

10 двойки с репродуктивни проблеми ще имат възможност да бъдат консултирани безплатно от д-р Сашо Райков на 5 и 6 март.

Можете да запишете час на тел. *5544 и 02/ 403 4000, както и на Информация в Болница Токуда. При консултацията носете цялата си налична медицинска документация.


 За д-р Сашо Райков, акушер-гинеколог, специалист по репродуктивна медицина

Д-р Райков е с над 12-годишен опит в асистираната репродукция, придобит в едни от най-реномираните клиники в Испания - страната с най-много IVF цикли в Европа (140 хил.) и водеща в света в научно отношение, откъм асистираната репродукция. Посветен е на изучаването и развитието на различни техники на асистирана репродукция, без да изостава от другите области на своята специалност.

  • Д-р Сашо Райков пред Bulgaria OnAir | Възрастта на жената е определящ фактор в репродукцията | гледайте тук >
  • Д-р Сашо Райков за "24 часа Здраве": Замразяването на яйцеклетки в млада възраст увеличава драстично шансовете на една жена да стане майка в по-късен етап от живота си | прочетете тук >
  • Д-р Сашо Райков за "24 часа": Началото на нелекия път към голямото щастие | прочетете тук >

Дискусия за репродуктивно здраве с д-р Шефкетова, д-р Райков и с гост Антоанет Пепе на 7 март

На 7 март, събота, в Аулата на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще се проведе отворена дискусия за репродуктивното здраве с д-р Мефтуне Шефкетова, ръководител на Центъра за Асистирана репродукция и д-р Сашо Райков, специалист по репродуктивно здраве. Събитието ще открие блогърът Антоанет Пепе.

Вижте програмата на събитието на този линк >

 

Очакваме ви!

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.