Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

20% отстъпка за лазерна епилация през март | Подарете си гладка кожа в месеца на жената

06 март 2020

Само през месец март имате възможност да се възползвате от 20% отстъпка от всички цени за лазерна епилация в Кабинета по естетична дерматология в Болница Токуда

Поглезете се и си подарете гладка кожа с дълготраен ефект с модерна апаратура и професионалисти в козметичните процедури. Оставете на нас да се погрижим за сатенения вид на вашата кожа. 

Въпреки контекста на женския месец, от промоционалното предложение могат да се възползват и мъжете. 

Вижте стандартните цени* на лазерна епилация тук> 

*Цената през март е с 20% по-ниска

Лазерна епилация

Лазерният специалист разчертава зоните, които ще бъдат обработени. Местата, на които има бенки и татуировки биват маркирани и при работа се избягват. Всяка зона бива един до два пъти обработвана, в зависимост от поведението на кожата.

Как да се подготвим за процедурата
Самият светлинен лъч е насочен към пигмента в косъма. Процедурата е насочена към корена на косъма, затова премахването на космите трябва да се извършва чрез бръснене (около месец преди процедурата). Не е желателно пациента да е се е излагал на слънце/солариум 2-3 седмици преди процедурата и да излага зоната на третиране, също 1-2 седмици след процедурата.

Какво се случва след продецурата
След приключване на процедурата, в зависимост от кожата се може да се наблюдава слаб еритем и лек оток около обработените косми.

Контраиндикации
Лазерната епилация не е подходяща за бременни и кърмещи жени, свръх и фоточувствителност, отворени рани, меланома, дерматози, епилепсия, терапия с изотретиноин и антикоагуланти (6 м), пейсмейкър, метална протеза.

Кой е подходящият сезон

Лазерът в Клиниката по дерматология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда е ​диоден​. Той може да се използва върху различни типове кожа и да се прилага през цялата година.
Целта на този тип обезкосмяване е да увреди космения фоликул, така че космите да не израстнат отново.

Колко броя процедури са необходими

Броят процедури варира според дебелината, цвета и зоната на окосмяването, но най-често те биват между 5 и 6 посещения (приблизително). Между посещенията космите трябва да бъдат премахване само чрез брсънене.
Ефектът​ може да се наблюдава от около втората до към четвъртата седмица след процедурата - тогава започва опадването на третираните косми. С една процедура няма как да постигнем желания ефект, затова е необходимо да се направи цялата серия. След основния курс от посещения е желателно да се прави лазерна епилация 1-2 пъти годишно, за да се поддържа кожата идеално гладка. Лазерната епилация води до перманентно намаляване на окосмяването.

Вижте стандартните цени* на лазерна епилация тук> 

*Цената през март е с 20% по-ниска


Кабинет по естетична дерматология

Кабинетът разполага с разнообразна апаратура за естетични процедури и освен лазерна епилация, предлага също премахване на целулит с мезотерапия и технологична система Smooth shape, премахване на повърхностни вени и капиляри, обновяване и подмладяване на кожата с фракционен CO2 лазер, мезолифт за изглаждане на бръчки на лицето, инжектиране на иновативни филъри, химически пилинг и др.

За вашата естетична външност, може да се доверите на нашия професионализъм и разнообразие от естетични услуги. 

Кабинетът по Естетична дерматология е част от Клиниката по Дерматология и венерология с екип от лекари с висока квалификация и експертиза. Това дава възможности за допълнителни високоспециализирани консултации при необходимост в случай на кожни раздразнения и други дерматологични проблеми.  

Повече за естетичните процедури в Клиниката по дерматология и венерология научете тук> 

*Цената през март е с 20% по-ниска

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.