Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Дискусията за репродуктивно здраве в Болница Токуда се отлага за 28 март

05 март 2020

Планираното за 7 март събитие ще се проведе след три седмици, поради обявената национална грипна епидемия

Скъпи приятели, 

Поради настъпили форсмажорни обстоятелства - а именно обявената втора за годината грипна епидемия в цялата страна от 6 до 11 март включително, се налага събитието “Дискусия за репродуктивното здраве” планирана за 7 март, да бъде отложено. Мерките, които се вземат във връзка с епидемиологичната обстановка в страната, изискват ограничаване на събирането на големи групи хора на едно място, което, за съжаление, означава невъзможност да бъде проведена планираната дискусия. Водени от принципа, че вашето здраве и това на близките ви, е най-важно на този етап, отлагаме събитието за датата 28 март 2020 г. (събота). 

Програмата и мястото на срещата остават същите. Отново ще имате възможност да зададете всички ваши въпроси и да получите цялата информация, която ви интересува относно репродуктивното здраве в неформална и приятна обстановка.

Вижте линк към събитието във Фейсбук тук>

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.