Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Включете се в уебинар за репродуктивното здраве с пациентски въпроси на 28 март от 10 часа

20 март 2020

На 28 март дискусията за репродуктивно здраве ще се проведе под формата на Уебинар, по време, на който специалистите по репродуктивна медицина ще отговарят на вашите въпроси.

Задавайте въпросите си предваритено във Фейсбук страницата на събитието и на acc.tokuda@gmail.com, както и по време на самия лайв.

Специалистите по репродуктивно здраве ще отговарят на вашите въпроси, без да споменават имената ви.

На 28 март, събота онлайн ще се проведе отворена дискусия за репродуктивното здраве с д-р Мефтуне Шефкетова, ръководител на Центъра за Асистирана репродукция и д-р Сашо Райков, специалист по репродуктивно здраве. Събитието ще открие блогърът Антоанет Пепе.Уебинар за репродуктивно здраве с пациентски въпроси

с лектори Д-р Шефкетова, д-р Сашо Райков и с участието на Antoinette Pepe

28 март 2020 г., 10 часа
Фейсбук страница на Acibadem City Clinic Болница Токуда

ПРОГРАМА

 

  • 10.00 ч Откриване от блогъра Антоанет Пепе
  • 10.15 ч Презентация на д-р Мефтуне Шефкетова, началник на Центъра за асистирана репродукция на Болница Токуда, на тема “Ин витро - срамно ли е да питаш?”
  • 10.45 ч Презентация на д-р Сашо Райков, акушер-гинеколог, специалист по репродуктивна медицина, на тема “Въведение в асистираната репродукция”
  • 11.15 ч Въпроси и отговори със специалистите по репродуктивно здраве

 

За лекторите 

Д-р Мефтуне Шефкетова,

началник на Центъра за асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Д-р Шефкетова има над 10-годишен опит в процедурите, спомагащи диагностицирането на инфертилитета при двойката - ултразвукова диагностика, хистеросалпингография, както и в хирургични дейности като хистероскопия, лапароскопия. Тя успешно прилага методи на лечение на репродуктивните проблеми, като индукция на овулацията, интраутеринна инсеминация, стимулация за ин витро и ICSI оплождане. Притежава сертификат за Диагностични лапароскопии; Медицинска педагогика; Интерактивен GCP за опитни изследвания.


Д-р Сашо Райков,

акушер-гинеколог, специалист по репродуктивна медицина, Център за Асистирана Репродукция, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Д-р Райков е с 12-годишен опит в асистираната репродукция, придобит в едни от най-реномираните клиники в Испания - страната с най-много IVF цикли в Европа (140 хил.) и водеща в света в научно отношение, откъм асистираната репродукция. Посветен е на изучаването и развитието на различни техники на асистирана репродукция, без да изостава от другите области на своята специалност.


Антоанет Пепе е майка на две дъщери и един от най-харесваните инфлуенсъри у нас. Младата блогърка се фокусира върху мода, лайфстайл и здравословен начин на живот. Подкрепя каузата за повече родени българчета и участва благотворително форума за репродуктивно здраве.
Научете повече за Антоанет в каналите ѝ
Instagram ‣ http://instagram.com/antoinettepepe
Facebook ‣ facebook.com/antoinettepepe/
Blog ‣ http://www.letterstoa.com

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.