Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда издава онлайн служебни бележки на пациентите, живеещи извън София

21 март 2020

Уважаеми пациенти,
От 24 март МВР предоставя нова бланка за декларация, която трябва да бъде задължително представена на създадените КПП.
Болница Токуда преустановява издаването на служебни бележки, тъй като те повече няма да са ви необходими.
Можете да свалите декларацията онлайн и да я попълните предварително.
Научете повече тук https://bit.ly/MVR-KPP

 

Уважаеми пациенти,

В следствие на усложнената епидемиологична обстановка, от 21.03.2020 г. междуградските пътувания в България са ограничени, а на входовете на областните центрове ще има контролно-пропускателни пунктове и властите ще пропускат хора само при неотложност - здравословни причини, по работа или за да се завърнат у дома.

Съобразявайки се със ситуацията и с грижа към своите пациенти, екипът на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще издава онлайн служебни бележки на живеещите извън София, на които предстои преглед или манипулация в болницата, както и на техните придружители.

Със служебните бележки ще можете да удостоверите причината за пътуването си до София.

Служебните бележки ще бъдат заявявани и получавани онлайн - през контактната форма на сайта на болницата

В отговор, документът, издаден от болницата, ще бъде изпратен до пациента в рамките на 1 работен ден, на посочения от него e-mail адрес. Разпечатайте го и го предоставете на властите при влизане в София.

Какви данни да изпратите, за издаване на служебната бележка (и за пациента и за придружителя)

  • 3 имена
  • ЕГН

ДОПЪЛНЕНИЕ: МВР също предостави бланка на декларация, която да улесни гражданите за придвижване през КПП в областните градове. Можете да я изтеглите на този линк> (обновена на 24.03.2020)

Съветваме Ви да представите и двете декларации (изпратената от нашия екип плюс попълнената декларация, предоставена от МВР) пред органите на реда, при поискване на контролно-пропусквателните пунктове. 


Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда" ЕАД, в качеството си администратор на лични данни, е предприело подходящи технически и организационни мерки с цел защитата на Вашите лични данни.
Личните данни се предоставят и ще бъдат използвани във връзка с издаването на служебна бележка, която да послужи пред компетентните органи на МВР в уверение на необходимостта от Вашето неотложно пътуване до адреса на лечебното заведение, находящ се в гр. София, бул. "Никола Вапцаров" № 51 Б, както и от този адрес до населеното място, където се намира Вашето обичайно местопребиваване.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.