Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Временната карантина на Болница Токуда приключи, лечебното заведение възстановява дейността си

22 март 2020

След покриване на всички предписания на Столичната регионална здравна инспекция и изтичане на 24-часовия карантинен период, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда възстановява дейността си

Лечебното заведение отново ще приема пациенти и предоставя медицински грижи за всички нуждаещи се, при високи мерки за епидемиологичен контрол и след извънредна цялостна дезинфекция на всички площи в болницата.

Клиниката по Пневмология ще остане затворена, като ще бъдат изписани всички пациенти и помещенията ще бъдат дезинфекцирани, според всички предписания на здравните власти.

Всички останали клиники, отделения и структури на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда продължават да функционират и да лекуват своите пациенти при засилени мерки за дезинфекция и контрол.

Бихме искали да Ви уверим, че Вашата безопасност е на първо място за нас, и всички наши усилия са насочени към максимален противоепидемиологичен контрол и същевременно осигуряване на адекватна и пълноценна медицинска грижа за всички нуждаещи се пациенти.

Предстоят допълнителни още по-строги епидемиологични мерки.

Препоръчваме на пациентите на Болница Токуда и техните близки да следят сайта на лечебното заведение за получаване на актуална информация.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.