Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатни онлайн консултации по Viber за пациенти с нарушения на съня стартират специалистите на Клиниката по Неврология

07 април 2020

С грижа към своите пациенти и във връзка с усложнената епидемиологична ситуация, проф. Иван Стайков и екипа му от експерт по медицина на съня ще консултират безвъзмездно онлайн пациенти с нарушения на съня

Пациентите ще могат да се запишат за безплатна дистанционна консултация по Viber.

Консултациите са насочени предимно за хора с нарушения на дишането по време на сън, тоест с обструктивна сънна апнея, но са отворени за всички, които имат симптоми на нарушения на съня.

Как да получите безплатна консултация:

  • Обадете се на 0884993342 и запишете час за консултация. Оставете номер за контакт, свързан с устройство, на което имате инсталирана програмата Viber (смартфон, стационарен или преносим компютър или таблет)

  • В запазения ден и час ще получите обаждане по Viber от специалист по медицина на съня от Клиниката по неврология и медицина на съня на Болница Токуда


Повечето нарушения на съня са лечими от съвременната медицина. Профилактиката и ранната диагностика са препоръчителни за избягване на негативните последствия от тях. Висококвалифицираните лекари в Лабораторията по медицина на съня в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда са специализирали в редица европейски страни и са едни от малкото специалисти в страната в областта на този вид нарушения. В Клниката по неврология можете да бъдете консултирани и лекувани за редица нарушения на съня, сред които нарушение на дишането по време на сън, двигателни нарушения по време на сън: синдром на неспокойните крака, периодични движения на крайниците по време на сън, безсъние, бруксизъм (скърцане със зъби по време на сън), циркадни разстройства на съня- нарушения на съня при работа на смени, синдром на повишена дневна сънливост, нарколепсия и др.

Лабораторията на Болница Токуда е оборудвана с модерна техника за диагностика и изследване на съня – респираторен полиграф, полисомнограф, СРАР апарат, ВРАР апарат, апаратура за скрининг при предполагаеми дихателни нарушения по време на сън.

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.