Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Д-р Шефкетова и д-р Райков ще консултират безплатно онлайн пациенти с репродуктивни затруднения

28 март 2020

Скъпи двойки, които мечтаете за дете,

ситуацията в момента не позволява да се срещаме достатъчно често, но ние искаме заедно с вас да продължим да вървим по пътя към сбъдването мечтата ви.

Затова ние, специалистите по репродуктивна медицина д-р Мефтуне Шефкетова и д-р Сашо Райков ще ви консултираме безплатно онлайн по Viber.

Запишете своя час за консултация на тел. 02/403 4245. 

Оставете номер за контакт, свързан с устройство, на което имате инсталирана програмата Viber (смартфон, стационарен или преносим компютър или таблет).

И очаквайте нашето обаждане! 

 

До скоро,

д-р Шефкетова и д-р Райков,

Център за Асистирана репродукция

 


 

Гледайте видеото от Уебинара за репродуктивно здраве с пациентски въпроси, който се проведе на 28 март в страницата на Болница Токуда във Фейсбук тук> 

 

 


 

Д-р Мефтуне Шефкетова

Началник на Центъра за асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Д-р Шефкетова има над 10-годишен опит в процедурите, спомагащи диагностицирането на инфертилитета при двойката - ултразвукова диагностика, хистеросалпингография, както и в хирургични дейности като хистероскопия, лапароскопия. Тя успешно прилага методи на лечение на репродуктивните проблеми, като индукция на овулацията, интраутеринна инсеминация, стимулация за ин витро и ICSI оплождане. Притежава сертификат за Диагностични лапароскопии; Медицинска педагогика; Интерактивен GCP за опитни изследвания.


Д-р Сашо Райков

Aкушер-гинеколог, специалист по репродуктивна медицина, Център за Асистирана Репродукция, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Д-р Райков е с 12-годишен опит в асистираната репродукция, придобит в едни от най-реномираните клиники в Испания - страната с най-много IVF цикли в Европа (140 хил.) и водеща в света в научно отношение, откъм асистираната репродукция. Посветен е на изучаването и развитието на различни техники на асистирана репродукция, без да изостава от другите области на своята специалност.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.