Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Честит празник на всички лекари и медиински професионалисти!

07 април 2020

Тази година Световният ден на здравето ни заварва в момент, когато всички осъзнават, че няма нищо по-важно от него. В трудно време за нас и за всички медицински специалисти по света. Светът е изправен пред изпитания в много различни измерения.

Днес всички усещат непосредствено значимостта на вашата работа, виждат вашата ангажираност, жертвоготовност, мобилизация в името на борбата за всеки пациентски живот. Но малцина осъзнават, че вие правите това всеки ден, независимо дали има глобална пандемия или не, защото това е вашето призвание, вашият избор да бъдете най-ценния обществен ресурс и да давате всичко от себе си, да полагате понякога нечовешки усилия в името на живота и здравето на вашите пациенти. Хората виждат само върха на айсберга, но в моменти като този започват да надникват и в онази скритата част. Там са борбата, поемането на личен риск, отговорността, решителността, без право на грешка, без страх, работата под напрежение и справянето в извънредни ситуации, за които няма писани правила и не са достатъчни десетките томове медицинска литература. На вашите умения, опит и човешки ценности разчитат всички сега повече от всякога.

Благодаря е слаба дума за вашата професионална отдаденост. Но оценката, която получавате е запечатана в погледа на вашите пациенти, тези които дължат живота си на вас и нека това ви крепи и прави по-силни, устойчиви и мотивирани за преодоляване на това препятствие и всяко едно друго, което предстои.

Бъдете здрави, грижете се за себе си и вашите семейства, останете заедно, единни в битката за здравето!

Честит 7-ми април!

Д-р Венелина Милева

Изпълнителен директор на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

 

Г-н Бугра Сусам

Прокурист на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.