Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатни онлайн консултации по Viber ще провеждат специалистите по кардиология и електрофизиология в Болница Токуда

09 април 2020

Записванията се извършват на тел. 02/403 4000 и 02/ 403 4912

Предвид условията на глобална епидемия, в които се намираме, Клиниката по Кардиология в Болница Токуда Ви предлага допълнителна безплатна услуга - дистанционни Viber видео консултации. 

Сред водещите специалисти, с които ще имате възможност да се консултирате оннайн са д-р Валери Гелев, началник на Клиниката по Кардиология, д-р Васил Трайков, началник на Отделението по Електрофизиология и кардиостимулация, д-р Ивайла Желева, кардиолог, инвазивен кардиолог, д-р Виктория Найденова, кардиолог, д-р Даниел Марчов, кардиолог, инвазивен електрофизиолог, д-р Румяна Радославова, кардиолог, д-р Татяна Андреева, кардиолог, д-р Момчил Маринов, кардиолог, инвазивен електрофизиолог, д-р Денислав Бойчев, кардиолог и др.

Въведените мерки на социална изолация и затрудненията при пътуване не бива да бъдат причина за игнориране на текущи заболявания, поява на нови симптоми или редовни профилактични проверки на текущото състояние, особено при хронични заболявания на сърцето и неговите съдове.

Специалистите по Кардиология в Болница Токуда продължават да работят, мотивирано и отдадено, и да са на ваше разположение, независимо от COVID-19 пандемията. Новата услуга предлага още една възможност за вас при кардиологични оплаквания да бъдете обезпечени с квалифицирана медицинска помощ, да останете във връзка с вашите лекуващи кардиолози и да получите съвети и предписания как да постъпите при необходимост. 


За да получите безплатна консултация по Viber със специалисти от Клиниката по Кардиология:

  • Обадете се на тел.:  02/403 4000 или 02/ 403 4912, за да запишете часа за консултацията. Посочете с кардиолог или с електрофизиолог искате да се проведе онлайн срещата. При желание за консултация с конкретен лекар, моля да посочите името му при записване на час, като  в зависимост от възможността на конкретния специалист, ще получите обаждане от него или друг лекар от клиниката

  • Необходимо е да предоставите телефонен номер, свързан с Viber, на който можем да ви се обадим. 

  • Можете да използвате, както Вашия телефон, така и друго устройство, на което има инсталиран Viber, свързан с Вашия телефонен номер - компютър, таблет и т.н. Можете да изтеглите програмата на този линк.

  • В уговорения ден и час, ще получите обаждане по Viber от специалист - кардиолог или електрофизиолог.

  • Консултацията ще бъде осъществена чрез видео разговор.

  • Консултацията не е равнозначна на клиничен преглед, като при необходимост от такъв и/или от специфично изследване, което трябва да се направи в болнични условия, такива ще ви бъдат предложени.

В случай, че се налагат допълнителни изследвания или клиничен преглед, те могат да бъдат осъществени при спазване на допълнително въведените  противоепидемиологични мерки в болницата. 

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.