Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Честит 12 май, скъпи медицински сестри и професионалисти по здравни грижи!

12 май 2020

Днес е вашият празник, денят, в който светът отдава почит към благородното ви решение да бъдете опората в грижата за здравето на всяко едно общество

Никой, който не е бил на ваше място, не може да каже какво е да си медицинска сестра и професионалист по здравни грижи, какви специални качества са необходими, какви усилия и какви жертви изисква вашата работа всеки ден, с какви човешки истории и предизвикателства се сблъсквате. 

Малко е да се благодари в един ден от годината, а има защо да сме ви благодарни всеки ден и всеки час. За грижите, без които пациентите, лекарите и цялото здравеопазване не биха могли да се справят. За желанието да помагате на другите безусловно. За професионализма и страхотната работа, която всеки ден дава възможност на пациентите да се върнат отново здрави при семействата и приятелите си.

Благодарим ви, че сте тук! Бъдете здрави и щастливи, вие и вашите семейства, сбъдвайте личните и професионалните си мечти и се радвайте на благодарността в очите на вашите пациенти - най-вярната оценка за вашия труд и всеотдайност.

Гл.м.с. Мария Борисова
Главна медицинска сестра 
Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда 
 
Д-р Венелина Милева 
Изпълнителен директор
Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда 
 
Г-н Бугра Сусам
Прокурист
Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.