Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Празнуваме най-веселия празник! [ ГАЛЕРИЯ и ВИДЕО ]

01 юни 2020

Отпразнувахме с игра, много подаръци, смях и страхотни пожелания от смели деца най-веселия празник 1-ви юни!

В болница и медицински център Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда днес се чуваха радостни викове и детски смях! Най-смелите деца получиха страхотни подаръци за празника си - за четене, рисуване, здраве и разбира се за игра!

Благодарим на Комсед, Хиполенд, Astea Solutions, HRS Bulgaria, Waw Tea, Bilka Lifestyle и Party Iceberg за това, че усмихнаха десетки деца на празника им с подаръците, които изпратиха за тях - книги, книжки за оцветяване, моливи, тебешири, козметика, вода, много много играчки и разбира се ТОРТА!

Подаръци получиха малките герои в ДКЦ Токуда - Педиатрия, Алергология, Образна диагностика, Клинична лаборатория, Дерматология, както и тези в отделенията и клиниките по Педиатрия, Ортопедия, УНГ, Урология, Лицево-челюстна хирургия, Неврохирургия и в Клиниката по чернодробно-жлъчна, панкреатична и обща хирургия.

 

 

"Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Най-същественото е невидимо за очите"
    - Антоан дьо Сент-Екзюпери

А ето какво пожелават смелите малчугани за празника на детето >

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.