Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатни консултации за естетични процедури ще провеждат специалистите от Клиниката по дерматология на Болница Токуда

04 юни 2020

Ако искате видимо да подобрите външния вид и самочувствието си с минималноинвазивна естетична процедура, опитните специалисти от Клиниката по Дерматология на Болница Токуда могат да ви насочат към подходящата за вашия тип кожа, за да получите най-добрия резултат.

Когато вземате решение за подобряване на външния си вид, е разумно да се консултирате с опитни специалисти с медицинско образование.

Екипът на Клиниката по Дерматология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще консултира безплатно за естетични процедури и ще ви помогне да се спрете на точната за вашия тип кожа, възраст и желани резултати.

Кой е най-подходящият подход конкретно за вас, може да научите от специалистите след безплатна консултация с тях. 

Запишете час на *5544, 02/ 403 4000 и 02/403 4933

 

През слънчевите месеци подходящи естетически процедури, при това с бързо видим ефект, са инжектиране на филъри, ботулинов токсин (ботокс) и поли-L-млечна киселина и мезолифт. Научете повече за тези процедури:

  •  Мезолифт 

С възрастта кожата на лицето става по-тънка, по-отпусната, образуват се фини или по-дълбоки бръчки, появяват се пигментации и разширени кръвоносни съдове.

При мезолифта чрез многократни убождания в кожата се инжектират различни вещества - витамини, антиоксиданти или чиста хиалуронова киселина.

Резултатът е уплътняване, подобряване на еластичността и вискозитета на кожата, изглаждане на фините бръчки. Кожата на лицето започва да изглежда по-млада и по-свежа. Необходими са 3-4 сеанса на година, като този метод е подходящ при всички жени след 30 годишна възраст.

Mезолифтът може да се комбинира с други процедури за постигането на максимален резултат. Такива са химически пилинг, инжектиране на ботулинов токсин, фотоподмладяване. Това осигурява както сигурност за здравето на пациента, така и сигурност по отношение на желания резултат.

  • Инжектиране на временни попълващи средства - филъри

Инжектирането на попълваща субстанция в областта на съществуващи бръчки и гънки на лицето помага за придобиване за изглаждане на бръчките. Използват се различни естествени и синтетични химически продукти, които са безвредни и имат временен ефект.

  •  Инжектиране на ботулинов токсин (Ботокс)

Прилагането на ботулинов токсин тип А предизвиква временно блокиране на лицевите мускули, като по този начин бръчките се отпускат и стават по-малко видими. Третирането с ботокс има видим резултат и това е причината тази процедура да е често избирана по целия свят, като едно от основните средства за борба с остаряването. Инжектирането в повърхностния слой на кожата я изглажда почти веднага, което придава младежко излъчване за месеци наред. 

Кой е най-подходящият подход конкретно за вас, може да научите от специалистите след безплатна консултация с тях. 

Запишете час на *5544, 02/ 403 4000 и 02/403 4933

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.