Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Свържете се с Клиниката по Кардиохирургия за дистанционна консултация чрез e-mail

18 юни 2020

Можете да зададете Вашите въпроси, относно възможностите на Клиниката по Кардиохирургия на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда за прием и лечение, както и да изпратите Вашата медицинска документация и изследвания за дистанционна консултация с кардиохирург на имейл: dpnikolov@abv.bg

Клиниката по Кардиохирургия съществува повече от 13 години. Работи и приема пациенти 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

Телефон за записване: *5544, 02/ 403 4000
Локална регистратура:02/ 403 4912

  • Клиниката по Кардиохирургия е с голям обем дейност, разположена е в многопрофилна болница, което дава възможност за комплексно лечение на пациента в тясна колаборация с други високоспециализирани структури.
  • Всяка година екипът на Клиниката по Кардиохирургия извършва над 1000 високоспециализирани сърдечни операции с резултати, съпоставими със световния стандарт.
  • В сектора работят висококвалифицирани кардиолози и кардиохирурзи, чиято цел е да оценят състоянието на пациентите, да извършат цялата необходима диагностика във връзка със заболяването им и да ги насочат за оперативно лечение.

Научете повече за Клиниката по Кардиохирургия тук >

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.