Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Прегледайте бенките си безплатно в Болница Токуда от 6-ти до 9-ти юли

03 юли 2020

Клиниката по Дерматология се включва в кампанията Skin Checker на La Roche-Posay

Специалистите по Дерматология в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда се включват в поредната безплатна инициатива за пациенти. От 6 до 9 юли всеки желаещ да провери съмнителни бенки и образувания по кожата си, може да го направи безвъзмездно като се запише на тел.: 02/403 4933, 02/403 4000 или *5544.

Кампанията Skin Checker на La Roche-Posay се провежда всяка година, съвместно с дерматолози в цял свят като образователна скрининг инициатива, която цели повишаване на информираността за рака на кожата, обучения за самонаблюдение и правилно използване на слънцезащита. Повече за кампанията на https://www.laroche-posay.bg/

  

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.