Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Висока оценка на световно ниво получи съвместната работа на Клиниките по Ангиология, Кардиология и Образна диагностика на Болница Токуда на Световния конгрес по Ангиология

07 юли 2020

Единствената постер презентация от България, на тема „Артериит на Такаясу с многократни рецидивиращи артериални лезии. Диагностични и терапевтични предизвикателства. Клинични случаи. “, представена от д-р Айлин Фърънджъ, специализант в Клиника по ангиология, с ментор проф. Милена Станева, предизвика голям интерес и бе един от най-добрите сред 57 постера от цял свят. По време на конгреса участниците имаха възможността да се запознаят, обсъдят и обменят опит за последните новости и големите постижения на специалисти от цял свят в областта на ангиологията, флебологията и съдовата хирургия. Научният постер бе подготвен от д-р Фърънджъ в съавторство с д-р Цветомир Цветанов, д-р Поля Антова, лекари в Клиника по ангиология, проф. Милена Станева, дм, началник на Клиника по ангиология и национален консултант по ангиология, д-р Валери Гелев, началник на Клиника по кардиология, д-р Татяна Ненкина, лекар в Клиника по образна диагностика.

Лекарите от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда за пореден път дадоха блестящ пример за висок успех чрез мултидисциплинарен подход, висок професионализъм и умения за работа в екип.

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.