Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Д-р Сашо Райков ще консултира онлайн двойки от Благоевград и Кюстендил с репродуктивни затруднения

14 юли 2020

Планираните безплатни консултации в Кюстендил и в Благоевград с д-р Сашо Райков, акушер-гинеколог от Центъра за Асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, се отлагат, поради усложняващата се епидемиологична ситуация. 

 Двойките с репродуктивни проблеми обаче ще имат възможност да получат безплатна консултация с експерта по Viber - на 21 юли за Кюстендил и на 23 юли за Благоевград, между 10:00 и 14:00 часа. 

 Необходимо е предварително записване на 02/403 4245.

Оставете номер за контакт, свързан с устройство, на което имате инсталирана програмата Viber (смартфон, стационарен или преносим компютър или таблет).

И очаквайте обаждане! 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.