Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Специални благодарности към отделенията по Акушерство и Гинекология, и Неонатология

04 август 2020

Специални благодарности към отделение по Акушерство и Гинекология, и Неонатология, и за първото, и за второто си раждане избрах д-р Нашар и болница Токуда. Благодаря ви за професионализма, за отношението и за грижите! Целият екип, (добавям тук и страхотната анестезиоложка Д-р Георгиева), превръщат раждането в позитивно преживяване и красива емоция. Първият път родих естествено 2018, вторият секцио по медицински причини юли 2020 - и в двата случая се възстанових бързо и получих най-добрите грижи!

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.