Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Ако всичко хора бяха като Д-р Йорданов, светът щеше да бъде едно по-добро място"

26 октомври 2020

До
Ръководството на
Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда

 

Уважаеми дами и господа, 

Казвам се Кирил Пондев и бих искал да изкажа своята огромна благодарност към Д-р Калоян Йорданов и екипа му от отделението по лъчелечение за изключителните грижи и внимание, които проявяват към своите пациенти и конкретно към мен.

Имах патологично счупване на бедрената кост, дължащо се на основното ми заболяване-аденокарцином на белия дроб. Лезиите в костите не позволяваха имплантиране на тазобедрена става. След проведено лъчелечение при Д-р Йорданов, стана възможно извършването на операция за подмяна на тазобредената става. Опериращият ме екип в УМБАЛ 'Пирогов' даде много висока оценка на проведеното лъчелечение и професионализма на Д-р Калоян Йорданов. Благодарение на всичко това, аз вече мога да ходя самостоятелно и се чувствам пълноценен.

Ако всичко хора бяха като Д-р Йорданов, светът щеше да бъде едно по-добро място.

 

С уважение:

/Кирил Пондев/

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.