Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Дарителска кампания COVID-19

09 ноември 2020

Аджибадем Сити Клиник стартира кампания за набиране на средства за подпомагане на лекарите и дейността на болниците в групата в битката срещу COVID-19. Кампанията ще предостави допълнителна подкрепа на служителите, работещи под огромен натиск в момента, за да продължат да бъдат на първа линия и с готовност да приемат предизвикателствата на грижата за болните с коронавирус. Целта е да се спомогне обезпечаването на техните ежедневни усилия, отдаденост и стремеж да се борят до край за своите пациенти.

Средствата ще се използват за осигуряване на допълнителни предпазни комплекти за работещия медицински персонал,  предпазни средства, консумативи и апаратура за COVID-отделенията.

Всеки, който желае, може да подпомогне лекарите и лечебните заведения от групата с парични средства и/или директно с техническо оборудване.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

Фондация Сити Хелткеър Рисърч енд Еджукейшън Фаундейшън
 
Банка ДСК– клон София

IBAN в лева: IBAN BG09STSA 9300 0022 2706 43

IBAN в евро: IBAN BG57 STSA 9300 0022 2706 52

BIC: STSABGSF                                                                                         

Булстат/ЕИК: 176146756

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.