Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Благодаря ви много, доц. Марков, за това, че се съгласихте да ме оперирате без кръвопреливане. Много съм доволна и от обслужването и обстановката в отделението, чувствах се комфортно, което направи престоя ми в болницата по-приятен."

22 януари 2021

Благодаря ви много, доц. Марков, за това, че се съгласихте да ме оперирате без кръвопреливане. Това за мен означава много! Направихте този и без това страшен за мен период по-лек и с по-малко стрес. Наистина се чувствах спокойна, знаейки, че зачитате моята позиция като Свидетел на Йехова.

Много съм доволна и от обслужването и обстановката в отделението, чувствах се комфортно, което направи престоя ми в болницата по-приятен.

Благодарна съм и на д-р Герганова, акушерките и санитарките, които освен че си вършеха задълженията, търпеливо отговаряха на въпросите ми свързани с това ново за мен преживяване. Няма да забравя и акушерката и санитарката, които се погрижиха да ме стоплят след операцията — акушерката ме зави с допълнителна завивка, а санитарката ми обу чорапките :) . Това ми помогна да се стопля и успокоя и да ми бъдат по-леки следващите часовете.

Много хубав екип сте! Бог да ви благославя занапред!

Да сте живи и здрави!

Николина Станчева

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.