Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Свободно ваксиниране срещу COVID-19 се провежда в Болница Токуда всеки ден от 13.00 до 16.30 часа

21 февруари 2021

!!! Уважаеми пациенти, уведомяваме ви, че след решение на НОЩ и Министерство на здравеопазването от днес 25.02, временно са спрени зелените коридори за ваксиниране на гражданите. Ще споделяме с вас всяка нова информация, касаеща ваксинацията, своевременно на нашия сайт и в профилите ни в социалните мрежи. !!!

 

Всички желаещи да се ваксинират срещу COVID-19 граждани над 18 г. ще могат да го направят в Болница Токуда напълно безплатно всеки ден между 13.00 и 16.30 часа.

Имнунизациите ще се извършват в специално обособен кабинет в близост до Спешно отделение без предварително записване на час.

Лицензираната ваксина е налична и достъпна за всички пълнолетни граждани и всеки може да заповяда на място да му бъде поставена от нашите медицински специалисти.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.