Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Дарение от Хенкел в знак на благодарност за ежедневните грижи за пациентите с COVID получиха медиците на първа линия в Болница Токуда

02 април 2021

Пореден жест към героите в бяло, които са денонощно на своя пост в борбата с пандемията дойде от Хенкел България за Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Пакети с козметични продукти за коса и тяло зарадваха специалистите в болницата и техните близки. Дарението, на стойност близо 4000 лв. беше прието от отдел Сестрински грижи и получено в ковид звената на лечебното заведение.

Благородният жест е поредно доказателство за широката обществена подкрепа и признателност към изключителната работа на екипите, пряко участващи в овладяването на една от най-тежките ситуации за здравнaтa системa и медицинската общност. 

Болница Токуда от името на своите служители, изказва благодарности за дарението с пожелание за здраве и благоденствие към екипа на Хенкел България!

 

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.