Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Пациенти и служители имат възможност да упражнят правото си на вот в Болница Токуда в изборния ден 4 април

02 април 2021

Създадени са две изборни секции на територията на лечебното заведение, едната от които ще обслужва Ковид секторите в болницата

Възможност да гласуват на парламентарните избори за 45 Народно събрание е осигурена за всички пациенти и служители на смяна в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда в изборния ден 4 април. Секциите на територията на болницата са две - едната е разположена на първи етаж във фоайето на Детския център, а втората ще бъде мобилна и ще обслужва ковид отделенията в лечебното заведение, разположени на трети, четвърти, седми и осми етаж. 

Създадена е организация за спазване на всички противоепидемични мерки по време на изборния ден. Секционните екипи разполагат с необходимите предпазни средства и са обучени в правилата за специален достъп до изолираните звена.  

 

 

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.