Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Семейството на новородено момиченце изказа сърдечна благодарност към отделението по Неонатология

04 юни 2021
Огромна благодарност и признателност към отделението по Неонатология в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда изказа семейството на новородено момиченце. Нейното име е Ивайла и е от град Враца.  
 
"Лекар не е професия, а призвание. Нашите големи благодарности на целия екип от Неонатологично отделение - болница Токуда - София, които полагаха грижи за мен - бебе Ивайла! Бъдете здрави!", пишат гордите родители в благодарствен адрес към екипа от високоспециализирани специалисти на болницата.
 
"Благодаря Ви от сърце за положените грижи и усилия!", каза Петя Райнова, баба на момиченцето. 

В отделението по Неонатология на Болница Токуда, което е с изцяло обновен комплекс, се провежда най-съвременна профилактика, диагностика и лечение на новородени деца. Отделението е в тясна връзка с всички останали клинични звена на многопрофилната болница и може да осигурява помощ на всички нуждаещи се новородени 24 часа в денонщието, 365 дни в годината. 

 

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.