Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

13-тата среща на младежката асоциация на радиолозите в България Radiology Together ще се проведе на живо на 20.06.2021

07 юни 2021

Темата на събитието ще бъде „Интерстициални белодробни болести –за настоящи и бъдещи експерти“

Сформираната с активното участие на радиолози от Болница Токуда асоциация „Radiology Together“ ще проведе своята 13-та научна среща среща на живо на 20 юни 2021 г. от 17 часа в зала „Missia 23“ в София. В програмата са включени лекции на все по-актуалната тема  “Интерстициални белодробни болести” с водещи лектори проф. Галина Кирова, началник на Клиниката по Образна диагностика в Болница Токуда, д-р Татяна Ненкина, радиолог в Болница Токуда и д-р Александър Симидчиев, пулмолог, МВР Болница.

Събитието е предназначено за студенти, специализанти или специалисти, основно по радиология и пулмология, като основната цел на младежката асоциация е обмяната на опит и знания, следвайки мотото „Да работим заедно“. Участието е безплатно, като събитието ще се проведе с подкрепата на Евофарма, Рош и Бьорингер.

Radiology Together е създадена през 2016 г. от млад екип радиолози от различни болници – д-р К. Чупетловска, д-р Г. Адам, д-р К. Калева и д-р Е. Иванова. Асоциацията организира научни срещи, чрез които се стреми да сподели и разпространи актуална информация и да осигури поле за комуникация между радиолози и други специалисти от цялата страна.

Информация за "Radiology together" може да бъде намерена във Facebook групата на асоциацията

За въпроси и повече детайли: radiologytogether@gmail.com

Разгледайте програма на събитието тук: 

 

 

 

 

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.