Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Предстоящо забавяне на лабораторни резултати за изследвания, които се извършват в Турция

12 юли 2021

Уважаеми пациенти,

Резултатите от високоспециализирани изследвания, за извършването на които Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда си партнира с Централната лаборатория Acibadem LabMed в Истанбул, ще бъдат забавени с около 14 дни за периода 12-26 юли 2021 г., поради предстоящите официални национални и религиозни празници в Турция. 

Повече информация и подробности за специфичните изследвания, за които се отнася забавянето, можете да получите от служителите на Клинична лаборатория в Болница Токуда.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.