Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Честит рожден ден на Центъра за aсистирана репродукция!

13 юли 2021

Три години, изпълнени с много сбъднати мечти отбелязва Центърът за асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда. От откриването му до днес неуморните усилия и всеотдайност на екипа са посветени на най-голямото чудо – появата на нов живот. Впрягайки всичките си знания, опит и професионализъм, специалистите всеки ден вдъхват надежда и дават шанс на много пациенти да прегърнат своята рожба.

„Вече три години смело изпълняваме нашата мисия да помагаме на повече двойки да сбъднат мечтата си за дете. Чувствам се много горда, когато виждам резултата от нашия труд – прекрасни здрави бебета и щастливи родители. Благодарим на всички пациенти, които ни се довериха и заедно извървяхме пътя към най-съкровената мечта за всяко семейство. Със силна мотивация продължаваме напред и си пожелаваме още много чудеса”, каза ръководителят на Центъра за асистирана репродукция д-р Мефтуне Шефкетова.

Грижата за пациентите и тяхната удовлетвореност са най-важни в работата на центъра през годините. Основен фактор за достигане на позитивен резултат е индивидуалният подход към всяка двойка. В ежедневната си работа специалистите използват иновативни практики и най-модерни репродуктивни технологии. Центърът има сключен договор с Центърa за асистирана репродукция (ЦАР) към Министерството на здравеопазването, който осигурява финансиране на двойки, които отговарят на изискванията.

Центърът за Асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда е открит през 2018 г. Неговият ръководител д-р Мефтуне Шефкетова е лекар с много опит и доказани изключителни професионални успехи в областта на диагностицирането на инфертилитета и асистираните методи за репродукция. През 2019 г. към екипа се присъединява д-р Сашо Райков, след 10-години работа в репродуктивни клиники в Испания - една от страните с най-развита репродуктивна медицина. В центъра работят още ембриолозите Светла Джунева и Владимир Стайков с дългогодишен опит и много професионални успехи зад гърба си. 

       

       

     

 

 

 

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.