Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

89 деца и младежи от SOS Детски селища България бяха консултирани в Токуда Болница

14 януари 2013

Безплатни профилактични консултации за деца, лишени от родителска грижа, бяха организирани на 12 януари в Токуда Болница. В прегледите участваха екипите на Клиниката по Педиатрия и отделението по Офталмология.

 

 

Консултациите са част от съвместна кампания между Токуда и SOS Детски селища България за подобряване здравословното състояние на децата. Чрез осигуряването на безвъзмездни консултации с водещи лекари лечебното заведение подкрепя хуманната кауза на SOS Детски селища България за ангажираност към здравословното състояние на най-уязвимата група от обществото – децата без родители.

 

 

Токуда Болница организира редица благотворителни кампании, насочени към деца, лишени от родителска грижа и деца със специални потребности. Лечебното заведение осигурява профилактични консултации, безвъзмездни оперативни интервенции и болнично лечение на деца от Шесто помощно училище и деца без родители от цялата страна.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.