Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Доайенът в офталмологията акад. проф. д-р Православа Гугучкова ще преглежда в Токуда

17 април 2013

Проф. д-р Православа Гугучкова, именит специалист по очни болести, ще консултира пациенти всеки четвъртък от 18 април в японската болница. За желаещите да се прегледат е необходимо предварително записване на тел.: 02/403 4000.

Проф. Гугучкова ще консултира пациенти със съмнения или установени заболявания в областта на очните болести, като катаракта, глаукома, рефрактивни нарушения, диабетна ретинопатия и отлепване на ретината.

Проф. Гугучкова е известен офталмолог с многогодишна практика в консервативното и хирургично лечение на всички очни заболявания. Има стотици научни публикации в областта на офталмологията и налага за първи път в България нови хирургически интервенции при хирургия на катаракта, имплантация на вътреочна леща, операции на ретината и стъкловидното тяло. Има много богат опит и в лазерната хирургия за корекция на късогледство и далекогледство. Оперирала е като гост-хирург в Куба, Израел и Македония.

В случай, че пациентът вече има диагностицирано заболяване, е необходимо да носи със себе си цялата си медицинска документация.  Консултациите ще се извършват след предварително записване на тел.: 02/403 4000.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.