Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Доайенът в офталмологията акад. проф. д-р Православа Гугучкова ще преглежда в Токуда

17 април 2013

Проф. д-р Православа Гугучкова, именит специалист по очни болести, ще консултира пациенти всеки четвъртък от 18 април в японската болница. За желаещите да се прегледат е необходимо предварително записване на тел.: 02/403 4000.

Проф. Гугучкова ще консултира пациенти със съмнения или установени заболявания в областта на очните болести, като катаракта, глаукома, рефрактивни нарушения, диабетна ретинопатия и отлепване на ретината.

Проф. Гугучкова е известен офталмолог с многогодишна практика в консервативното и хирургично лечение на всички очни заболявания. Има стотици научни публикации в областта на офталмологията и налага за първи път в България нови хирургически интервенции при хирургия на катаракта, имплантация на вътреочна леща, операции на ретината и стъкловидното тяло. Има много богат опит и в лазерната хирургия за корекция на късогледство и далекогледство. Оперирала е като гост-хирург в Куба, Израел и Македония.

В случай, че пациентът вече има диагностицирано заболяване, е необходимо да носи със себе си цялата си медицинска документация.  Консултациите ще се извършват след предварително записване на тел.: 02/403 4000.

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".