Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Навършват се две години от смъртта на д-р Марин Велев

15 юни 2013

На 15 юни се навършват две години от смъртта на д-р Марин Велев - началник на отделение "Клинична и хирургична патология" в МБАЛ "Токуда Болница София". Д-р Велев беше един от водещите специалисти в областта на патологията в България, допринесъл много за развитието на патологоанатомията и като цяло на медицинската наука. Много млади специалисти са обучени от него и сега продължават да изпълняват благородните функции на лекарската професия. Ще запомним д-р Велев завинаги като наш безценен колега и истински професионалист, посветен на здравеопазването. Мир на праха му.   

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.