Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Навършват се две години от смъртта на д-р Марин Велев

15 юни 2013

На 15 юни се навършват две години от смъртта на д-р Марин Велев - началник на отделение "Клинична и хирургична патология" в МБАЛ "Токуда Болница София". Д-р Велев беше един от водещите специалисти в областта на патологията в България, допринесъл много за развитието на патологоанатомията и като цяло на медицинската наука. Много млади специалисти са обучени от него и сега продължават да изпълняват благородните функции на лекарската професия. Ще запомним д-р Велев завинаги като наш безценен колега и истински професионалист, посветен на здравеопазването. Мир на праха му.   

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".