Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Първа конференция по персонализирана медицина ще се проведе в Токуда Болница на 7 април

05 април 2014

Международни лектори ще представят развитието и значението на генетичната индивидуална медицина на световно и местно ниво

Токуда Болница ще бъде домакин на конференция по персонализирана медицина на 7 април 2014 г. Събитието е първо в България по една от най-съвременните теми в медицината - генетичната индивидуална диагностика и лечение. Организатори на събитието са първата създадена в България Асоциация по персонализирана медицина, сдружение на учени, медицински и здравни специалисти, пациенти и обслужващи звена, чийто съучредител е Токуда Болница. 

Конференцията ще предложи лекции с голямо значение от гледна точка на развитието на онкомедицината и молекулярната диагностика, лечението на туморните заболявания, новите подходи в онкохематологията. Събитието ще събере на едно място международни и европейски експерти в областта, представители на пациентски организации, чуждестранни гости и др. 

Гост-лектори са Президентът на Световната коалиция по персонализирана медицина Едуард Абрахамс и Изпълнителният директор на Европейския алианс за персонализирана медицина Денис Хорган.

Официалната част по откриването на конференцията ще се проведе на 7 април от 08:30 часа в Аулата на Токуда Болница на 9 етаж. Входът е свободен. Всички желаещи да присъстват, могат да заповядат на събитието.

Програмата можете да разгледате тук:

 

 

 

 

 

 

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.