Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Първа конференция по персонализирана медицина ще се проведе в Токуда Болница на 7 април

05 април 2014

Международни лектори ще представят развитието и значението на генетичната индивидуална медицина на световно и местно ниво

Токуда Болница ще бъде домакин на конференция по персонализирана медицина на 7 април 2014 г. Събитието е първо в България по една от най-съвременните теми в медицината - генетичната индивидуална диагностика и лечение. Организатори на събитието са първата създадена в България Асоциация по персонализирана медицина, сдружение на учени, медицински и здравни специалисти, пациенти и обслужващи звена, чийто съучредител е Токуда Болница. 

Конференцията ще предложи лекции с голямо значение от гледна точка на развитието на онкомедицината и молекулярната диагностика, лечението на туморните заболявания, новите подходи в онкохематологията. Събитието ще събере на едно място международни и европейски експерти в областта, представители на пациентски организации, чуждестранни гости и др. 

Гост-лектори са Президентът на Световната коалиция по персонализирана медицина Едуард Абрахамс и Изпълнителният директор на Европейския алианс за персонализирана медицина Денис Хорган.

Официалната част по откриването на конференцията ще се проведе на 7 април от 08:30 часа в Аулата на Токуда Болница на 9 етаж. Входът е свободен. Всички желаещи да присъстват, могат да заповядат на събитието.

Програмата можете да разгледате тук:

 

 

 

 

 

 

 

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".