Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Лекари от Токуда са автори в прeстижeн американски журнал

13 май 2014

Чл. кор. проф. д-р Николай Цанков, дмн, консултант на отделението по Дерматология и Венерология на Токуда Болница София, и д-р Развигор Дърленски, също лекар от отделението по Дерматология на японската болница, са гост-редактори на престижното американско списание Clinics in Dermatology, официален журнал на Международната Академия по Козметична Дерматология. В брой 32 (май/юни 2014) автори са още доц. д-р Иван Стайков, началник на Клиниката по Неврология и Медицина съня в Токуда и д-р Нейко Нейков от същата клиника. 

Статията в .pdf формат можете да прочетете тук.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.